RSF Nyhedsbrev juni 2021

Luftfoto af Gelså med Poulsen plads og Amerikaneren i baggrunden. // Fotograf: Per Gade Gyldenkærne

Kære medlemmer, hermed senest nyt vedrørende RSF.

Traditionen tro skulle vi længe have haft vores generalforsamling afviklet, men på grund af Covid 19 og de restriktioner, dette medførte var det nødvendigt at udsætte denne. Bestyrelsen har derfor planlagt at afvikle den kommende Generalforsamling lørdag den 28. august kl 13 i Danhostel Ribe, i den anledning vil RSF samtidig markere foreningens 80 års fødselsdag. Vi håber så at de fleste restriktioner er lempet til den tid.

Yderligere informationer og indkaldelse, vil I kunne følge på hjemmesiden under ”Aktiviteter”.

Bestyrelsen har planlagt at afvikle den årlige HAVØRRED fiskekonkurrence i weekenden, lørdag den 11. og søndag den 12. september.

Vedrørende foreningens medlemstal, er vi på det tilladte i.h.t. vores vedtægter, vi har endda fået etableret en venteliste(B-medlemmer). Disse medlemmer må fiske i Hjortvad å, og på vores fælles fiskevand i Flads å, fra Harrebybro og opstrøms til Fole dambrug. Samt i Gels å fra Gelsbro og opstrøms til Immer vad bro(Gelså Sammenslutningens fiskevand). Skulle du have en fiskekammerat, som evt. ønsker medlemskab af RSF, så opfordre vi vedkommende at søge B-medlemskab. Det er herfra nye A-medlemskaber tilbydes, når der bliver pladser ledige.

Husk at du fortsat har mulighed for at invitere en kammerat med på et ”Gæstekort” i.ht. Foreningens vedtægter. Prisen på dette gæstekort fratrækkes fortsat fra årskontingentet, såfremt vedkommende melder sig ind i foreningen i indeværende år. Husk at du stadig har mulighed for at leje foreningens klubhus, til en rimelig pris. Der er mange skønne oplevelser i nærområdet, læs mere om dette i foreningens folder, som kan downloades fra hjemmesiden.

Foreningen har d.d. en sund økonomi, vi kommer ud af 2020 med overskud på årsregnskabet, mere om dette på generalforsamlingen.

Fangster på foreningens fiskevand, svinger meget – men hvis vandstands niveau fortsætter, vil vi nok inden længe se flere havørred fangster. Husk at du som medlem, kan være med til at reklamere for foreningen, hvis du sender et foto af din fangst, med de få data, som der i forvejen indberettes, ved fangst af fisk. Pokal fisk skal altid have været offentliggjort på foreningens hjemmeside, for at komme i betragtning til året største fisk.

Kommer vi ind i en hedebølge og vand temperaturen stiger til 18 gr. anbefaler vi fortsat at der kun fiskes om natten. Du kan  altid følge vandstanden og vandløbs temperatur på foreningens fiskevand via dette link: Vandstand/Temperatur samt lokal vejr – Ribe Sportsfiskerforening (ribefisker.dk)

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer, samt Knæk og bræk

Bestyrelse, Ribe Sportsfiskerforening.

 

Comments are closed.