Per Hugener-Ohlsen Havørred 64 cm 3.7 kg.


Per har sendt foreningen denne beretning:

Ang. Overnatning i K2.

Marieanne, hunden Baloo og jeg ankom fredag eftermiddag og gik en fin tur rundt i skov og hede omkring K2. Derefter nød vi at lave mad i den fint renoveret K2, der mangler ikke noget. Aftenfisketuren gav ingen fisk, men en gavmild følelse af at få lov at opholde sig i den dejlige natur. Næste morgen kom der flex på klingen idet en havørred tog fluen Hecham Pecham green.  Man bliver aldrig træt af den spænding, det er at have sådan en fisk på, vil det lykkedes at få den på land? Lykkefølelsen er også enorm, når den ligger i græsset.

Jeg kunne ikke dy mig for at gå indtil Marieanne i soveværelset med havørreden og vække hende. Hun blev hurtig lys vågen og meget begejstret over fisken. Jeg måtte igen konstatere, at hun er min bedste fangst.

Til morgenmaden røg der en lille ekstra enkelt ned. Formiddagsturen var en flot tur i Stenbæk plantage, som vi alle nød. Der blev både fundet kantareller og rørhatte.

Det gav appetit til frokosten. Her viste det sig, at Ribe Bryghus var et godt valg. Gode øl og en fin tapas kan anbefales.  Ribe viste sig fra sin flotte side med dejligt vejr masser af leben på gaden og hyggelig jazzfestival.

Hen på eftermiddagen var vi tilbage på K2. Her nød vi den totale stilhed og kikkede lidt efter rovfuglene.

Vi vil gerne takke alle i foreningen, der på en eller anden måde gør en indsats for, at vi har fået denne dejlige tur. Som ejere af lidt skov, er vi godt klar over, hvor meget tid der skal bruges for at holde stier og bygninger i god stand.

Vi bor i Sønderborg og har indtil nu ikke haft mulighed for at bidrage med en hjælpende hånd. For at råde lidt bod på det, har jeg i dag savet grene af omkring Ødegårdsbroen. Så nu er den noget mere fremkommelig med en lang fluekæp i hånden.

Vi kan kun anbefale K2 som en god base til fiskeri, vandreture og mere kulturelle ture.

Med venlig hilsen

Marieanne og Per

Comments are closed.